info@puurproevers.nl

Een heerlijke pizza met een houtgestookte oven

Ook al stamt de pizza oorspronkelijk uit Italie, het is een geliefd recept over de gehele wereld. Ook in Nederland eten we graag een pizza, maar eigenlijk is niets zo lekker als een zelfgemaakte pizza. Wellicht heb je zelf al eens een pizza proberen maken in je oven thuis. Het is natuurlijk ook een geweldig idee om een pizza aan je gasten te serveren voor een speciale maaltijd. Heb je al eens de eer gehad om van een pizza in Italie te genieten, dan weet je dat dit niet zomaar een pizza is, maar een pizza die is gebakken in een houtgestookte oven. Deze oven zorgt ervoor dat de pizza een knapperige korst krijgt, met iets van een rokerige smaak.

Wij bieden houtgestookte ovens van hoge kwaliteit die je omtoveren tot een professionele pizza bakker. Verwen je gezin en je gasten met een pizza die smaakt alsof deze rechtsreeks uit Italie komt. Met onze houtgestookte oven kun je een heerlijke pizza bakken wanneer je maar wilt, zelfs als dat elke dag van de week is!

Weet je niet precies hoe je een pizza moet bakken of is het in het verleden mislukt? Dan helpen wij je graag de kunst van het pizza bakken leren met een van onze heerlijke kook workshops. Daar leer je alle technieken die je nodig hebt om professionele gerechten te maken voor thuis, of voor speciale gelegenheden. Zo leer je je houtgestookte oven ten volste te benutten.

Wil je het liever helemaal niet zelf doen en laat je het pizza bakken liever aan een ander over? Ook dan schieten we je te hulp met onze catering diensten. Stel een menu samen geheel naar je eigen smaak, of de smaak van je gasten, en laat ons smakelijke gerechten bij jouw thuis bezorgen, zonder dat je in de keuken moet staan!