info@puurproevers.nl

Hout gestookte pizza oven

Pizza's; ze zijn heerlijk en zien er ook nog eens fantastisch uit. De verschillende ingrediënten, de kleuren die je op een pizza kunt gebruiken; het maakt het allemaal aantrekkelijk om een hap te nemen. Net zoals er diverse soorten pizza's zijn, zijn er ook diverse ovens waarmee je dat heerlijke gerecht af kunt bakken. Zo zijn er de rvs ovens, de pizzamakers, maar ook de hout gestookte pizza oven zorgt voor een heerlijke versnapering.

Bakken met de houtgestookte oven

Pizza's die zijn afgebakken in een houtgestookte oven hebben een overheerlijke authentieke, natuurlijke en volle smaak. U zult versteld staan bij de eerste hap. Naast de heerlijke smaak hebben deze pizza's ook een lekkere knapperige, krokante textuur. Dat is iets wat er bij een pizza zeker niet mag en kan ontbreken.
Het bakken met de houtgestookte oven is zeer eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. Simpel gezegd, als u een vuurtje kunt maken, dan kunt u overweg met een houtgestookte pizza oven. Het voordeel van een houtgestookte oven is dat er naast de pizza's ook allerlei andere producten in gebakken kunnen worden. Of u nou zin heeft in aardappels of een heerlijk stuk vlees, het is met deze oven allemaal mogelijk.

Sfeer en uitstraling

De houtgestookte pizza oven zorgt niet alleen voor overheerlijke gerechten, maar geeft ook een prachtige, rustieke sfeer en uitstraling. Één blik erop en je krijgt dat fijne, nostalgische gevoel. Daarnaast vinden wij het ook heerlijk om buiten te eten, dus een houtgestookte pizza oven buiten is ook ideaal. In de zomer heerlijk met uw familie kijken hoe het eten klaar gemaakt wordt en daarna lekker dineren met zijn allen aan de tuintafel.
Mocht u geen keuze kunnen maken uit de divere soorten pizza ovens, dan is het misschien een idee om dit tijdens workshops eens te bekijken en natuurlijk ook de diverse soorten pizza's eens te proeven!