info@puurproevers.nl

Een lekker pizza waar en wanneer je maar wilt met onze mobiele pizzaovenEr bestaat niets lekkerders dan een zelf gemaakte pizza. Van oudsher zijn pizza's een traditioneel onderdeel van onze etenswijze, niet alleen in Italie, maar over de gehele wereld. Ook wij Nederlanders slaan een lekkere pizza niet graag af. Vooral tijdens gezellige bijeenkomsten van vrienden of familie, bezorgt niets dezelfde ontspannen sfeer als het samen genieten van een goed bereide pizza. Maar hoe maak je nou de lekkerste pizza?

De lekkerste pizza maak je in een professionele pizza oven. Deze pizza oven is zo ontworpen dat deze ontzettend heet wordt en er dus een ongeevenaarde korst ontstaat, die knapperig en smakelijk is, maar toch ook niet droog of vettig. Als het op pizza ovens aankomt, zit je bij ons goed.

Kook je veel voor je vrienden en wil je ook graag wel eens voor ze koken als je bij hun bent? Dan is een mobiele pizzaoven de ideale oplossing. Deze mobiele pizzaoven kun je thuis plaatsen, om je gezin lekker te verwennen met een smakelijke pizza. Maar ook geeft onze mobiele pizzaoven je de mogelijkheid deze tijdens een diner mee te nemen naar vrienden of familie. Zo heb je de mogelijkheid om bij hen thuis toch lekker voor ze te koken. Imponeer je gasten met een zelfgemaakte pizza die in hun eigen huis bereid wordt!

Heb je nog niet helemaal door hoe je een goede pizza maakt? Zijn je vorige pogingen mislukt en zie je er tegenop het nog eens te proberen? Dan schieten wij je te hulp. Namelijk met onze professionele kook workshops. Kijk en leer terwijl een vakkundige kok de heerlijkste pizza ter wereld bereid. Probeer het zelf uit en leer hoe je gemakkelijk thuis zelf een pizza kunt maken. Je leert de technieken die belangrijk zijn voor het bereiden van het juiste deeg, je leert welke ingredienten je het beste kunt gebruiken om de beste pizza te maken en natuurlijk leer je hoe een knapperige en smakelijke korst ontstaat. Uiteraard leer je ook de basiskennis van het koken, zodat je naast pizza nog andere heerlijke gerechten kunt maken voor je gezin.


Wil je liever niet te lang in de keuken staan en heb je ook geen interesse om te leren hoe je zelf een pizza maakt? Maak dan gebruik van onze catering. Stel zelf je menu samen op basis van je eigen voorkeuren en imponeer je gasten met verse gerechten die het water in je mond doen lopen!