info@puurproevers.nl

pizza catering

Wie zijn feest onvergetelijk wil maken, zorgt voor een lekker glaasje en eten, en een ontspannen sfeer. Als gastvrouw of -heer wil je vaak ook van deze gebeurtenis genieten. Klop daarom bij ons aan. Wij denken samen met u na over uw wensen en hoe de pizza catering een leuke inbreng kan zijn. Catering is een Engelse term en is een dienstverlening bij het voorzien van eten en drinken op feestje of evenementen. Wil je een breed publiek bereiken en scores op de vlak van smaak , originaliteit en bediening, is het inschakelen van een pizza catering een overweldigend succes. Want wees nu eens eerlijk: jong of oud, wie lust nu geen pizza?

Onze troeven

Onze pizza catering bakt zijn pizza's in een authentieke,Italiaanse houtoven. Tijdens de voorbereiding worden zij ter plaatse bereid en zijn dus dagvers voor een niet te evenaren smaak. Bovendien zorgt de brandende oven voor een knusse en aangename sfeer. U ziet, ruikt en proeft als het ware de zomerse sfeer van Italië. We garanderen een hoge kwaliteit door onze verse ingrediënten, gaande van vers vlees tot groenten en fruit en Italiaanse kazen.

Waarom pizza catering?

Ons concept is uniek en een alternatief voor de talrijke barbecues. Dankzij ons uniek karakter worden we door de klant aanzienlijk gerespecteerd.
U kan bij ons aankloppen voor diverse evenementen: communie-of lentefeest, verjaardag, babyborrel, doopsel of bedrijfsfeest. Verwen uw gasten met deze verrassing.
Wij garanderen een kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij de klant koning is. Onze medewerkers zijn allen goed opgeleid en zullen met ambachtelijke producten lekkere pizza's garanderen.

Prijs

Aarzel niet om een prijsofferte aan te vragen. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en er wordt ook à volonté gebakken. U zal versteld staan en doordat u zelf niet hoeft te koken, kunt u met een gerust hart van uw feest genieten.