info@puurproevers.nl

Een pizza oven buiten - Gezellig en smakelijk

Zodra het voorjaar is kunnen de bbq's weer beginnen. Het is heerlijk om een avondje lekker buiten te eten met vrienden en familie. Maar ook zonder warm weer kan op het terras zitten lekker zijn. Op een afgedekte plek in de tuin kunt u prima een pizza oven buiten neerzetten. Er bestaat niets beters dan zelf een pizza maken in een pizza oven buiten.

Bij ons kunt u terecht voor professionele pizza ovens, voor binnen en voor buiten, die ervoor zorgen dat u de beste pizza van Nederland maakt. De pizza ovens zijn zo ontworpen dat de knapperigste korts ontstaat met een mooi laagje van gesmolten kaas. Bovendien zijn ze ook makkelijk in gebruik en maakt u al gauw de meest professionele gerechten. Voor uw gezin, of voor uw vrienden en buren met een pizza oven buiten.

Maar een lekkere pizza bereiden is wel een echte kunst. Om hierin te slagen is het nodig om de kunst van het pizza bakken van binnen en buiten te kennen. Veel mensen gaan hiermee de mist in en denken dat dit een eenvoudige bereiding is. Toch is dat niet waar. Een pizza bakken dat moet u leren. Daarom bieden wij professionele workshops aan waar u leert om heerlijke gerechten te bereiden op een vakkundige manier. Haute cuisine, zoals men zegt. Zo kunt u niet alleen uw familie en vrienden imponeren, maar leert u ook waardevolle lessen in het koken.

Zo leert u niet alleen het maken van een professionele pizza, maar ook andere gerechten maakt u tijdens deze workshops klaar. U leert:

  • Mooie pizza's maken
  • Professionele kooktechnieken
  • Een hoeveelheid van andere gerechten bereiden


Met onze kook workshops kunt u dus gelijk het geleerde in de praktijk brengen met een mooie pizza oven voor buiten, die u gezellige avonden in uw tuin bezorgt. Ook restaurant eigenaren kunnen een pizza oven buiten gebruiken en de bezoekers van het restaurant imponeren.

Wilt u toch liever niet zelf koken dan kunt u ook een catering van ons bestellen. Zo zijn uw gasten toch onder de indruk, maar hoeven er natuurlijk nooit achter te komen dat u de gerechten niet zelf bereidt hebt.