info@puurproevers.nl
Pizza Oven Giganti Giganti De grootste steenoven in ons assortiment. Pizza Oven Aggiunti Aggiunti De steenoven inclusief barbecue. Pizza Oven Mezzo Mezzo De steenoven perfect voor een groot gezin. Pizza Oven Giganti Piccolo Onze meest compacte en handzame oven. Kamado Kamado Net als de Green Egg maar dan voordelig.

RVS hout gestookte ovens

Trots kunnen wij onze van rvs gemaakte ovens aanbieden. Een ware eyecatcher in uw tuin met een erg luxe uitstraling. Uw tuin is nooit meer hetzelfde als u op een mooie dag uw vrienden en familie een gerecht uit uw hout gestookte oven kunt voorschotelen.

Wat is er mooier dan samen eten maken. Samen lekker en gezond eten. Lekker lang tafelen met vrienden en familie. Met een gestookt vuur koken is ultiem en brengt werkelijk het buitenland in je achtertuin.

Het begint met de voorbereiding van het gerecht dat er word gekookt. Het stoken van het vuur brengt al enige aandacht en maakt dat iedereen zin krijgt om te eten. Dit belooft een gezellige dag.

Er zijn ontelbaar veel gerechten geschikt voor deze ovens en het zal de authentieke smaak en de beleving zijn die dit zo leuk maakt hierin te koken en hiervan te eten.

Uiteraard is pizza het gerecht waar iedereen meteen aan denkt als het gaat om een hout gestookte oven. Maar wat dacht u van een goede lasagne of een heerlijke aardappelschotel? Brood smaakt nooit meer het zelfde als u geproefd heeft van een op de steen gebakken vloerbrood.

Als het vuur gedoofd is en het hout kolen zijn geworden is hij zeer geschikt om voor barbecue of als rookoven te dienen.