– Coquilles
- 4 coquilles
- 1 blokje boter
- zout
Gebruik een plein bakpannetje en verwarm deze goed. schroei de coquilles dicht aan 2 kanten. Voeg een blokje boter toe en haal de pan van het vuur. Laat de boter licht bruin worden.
voeg naar smaak zout toe
Hazelnoten gruis
- bruneer de hazelnoten en kneus ze.
– Bieslook olie
- 1 bos bieslook
- 2 dl olijf olie
Snij de bieslook wat kleiner en stop het in een keukenmachine. voeg de olijf olie toe en laat draaien tot dat het geheel groen is.
Zet het mengels even weg voor een half uur. Zeef het mengels in een fijne zeef.
– Knolselderij mouseline
- 1/2 Knolselderij
Naar smaak Zeezout
Roomboter ( koud klein blokje )
Melk
Snij de groente in grove brunoise ( blokjes).
Kook de groenten met een scheut melk.
Laat na het koken alles goed uitlekken.
Pureer alles warm in de keukenmachine.
Voeg een koud blokje boter toe terwel de keuken machine draait.
Je kan eventueel wat kookvocht toevoegen.
Op smaak brengen met zeezout.
-Mango, avocado salsa
- 2 avocado’s
- 1 mango
- 1 stengel bos ui
- 1/2 rode peper
- sap van 1 limoen
Snijd alles in mooie kleine blokje en maak het geheel op smaak met de limoen, peper en zou