Coquilles met knolselderij, avocado en mango salsa.

Coquilles

  • 4 coquilles
  • 1 blokje boter
  • zout

Gebruik een plein bakpannetje en verwarm deze goed. schroei de coquilles dicht aan 2 kanten. Voeg een blokje boter toe en haal de pan van het vuur. Laat de boter licht bruin worden.
voeg naar smaak zout toe

Hazelnoten gruis

  • bruneer de hazelnoten en kneus ze.  


– Bieslook olie

  • 1 bos bieslook
  • 2 dl olijf olie

Snij de bieslook wat kleiner en stop het in een keukenmachine. voeg de olijf olie toe en laat draaien tot dat het geheel groen is.
Zet het mengels even weg voor een half uur. Zeef het mengels in een fijne zeef.

– Knolselderij mouseline

  • 1/2 Knolselderij
    Naar smaak Zeezout
    Roomboter ( koud klein blokje )
    Melk

Snij de groente in grove brunoise ( blokjes).
Kook de groenten met een scheut melk.
Laat na het koken alles goed uitlekken.
Pureer alles warm in de keukenmachine.
Voeg een koud blokje boter toe terwel de keuken machine draait.

Je kan eventueel wat kookvocht toevoegen.

Op smaak brengen met zeezout.


-Mango, avocado salsa

  • 2 avocado’s
  • 1 mango
  • 1 stengel bos ui
  • 1/2 rode peper
  • sap van 1 limoen

Snijd alles in mooie kleine blokje en maak het geheel op smaak met de limoen, peper en zou

 

Check en volg ook even onze Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven