BananenCake

Bruine bananen in de fruitschaal? Ik vind dit altijd een lekkere oplossing! En ik ben niet de enige volgens mij.

Ingrediënten:

  • 3 te rijpe bananen
  • 100 gram heel ei
  • 50 gram suiker
  • 50 gram gesmolten botet
  • 90 gram bloem
  • eventueel wat kokos klapper

Bereiding:

  1. Prak de bananen tot een puree.
  2. Smelt de boter.
  3. Smeer de cakevorm in met boter en verdeel eventueel de kokos in de vorm.
  4. Klop de eieren met de suiker stijf.
  5. Voeg de banaan en ( gezeefde ) bloem toe. Spatel deze voorzichtig door tot alles gemengd is.
  6. Spatel voorzichtig de boter erdoor.
  7. Het beslag mag in de vorm. Vul hem tot ongeveer 3/4 met beslag.
  8. Bak de cake af. 180 graden, 45 minuten.
  9. Stort de tulband meteen nar het bakken en laat afkoelen.

Enjoy !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven