Gepofte zoete aardappel

Ik hou veel van brood en alles wat daar op lijkt! Maar vind het wel belangrijk eens in de week ( of vaker ) wat uitgebreider te lunchen! 

Deze zoet Gepofte aardappel heb ik afgemaakt in ” GRIEKSE STYLE ” gewoon omdat ik het op deze manier erg fijntjes vind 😁 Wederom makkelijk te maken. 

RECEPT;

▪︎Zoete aardappel poffen

De zoete aardappel(en) goed inpakken in aluminiumfolie. De oven in 200 graden 30 tot 50 minuten. De tijd is afhankelijk van de grote van je aardappel. ( ☆TIP- prik met een mesje om de kijken of de aardappel al zacht is. ) Ik heb weer de aerofryer deluxe gebruikt van Princess 👌🏼 @princess_athome

▪︎Griekse vulling 

– Groene olijven 
– Rood uitje
– Feta
– Tomaatjes
– Peterselie 
– Bieslook 
– Beetje olijfolie 

Snijd alles. Voeg eventueel nog wat peper toe. Voor de echte vlammers is een rode peper ook erg lekker! 

De aardappel snij je open en vullen maar! De vulling en aardappel is goed van te voren te maken en zelfs koud lekker. Al gaat mijn voorkeur uit naar warm 😇

Vandaag Grieks. Volgende keer bijvoorbeeld Mexicaans.. mochten jullie het een leuk idee vinden dan ga ik nog even door met verschillende vullingen. LAAT HET ME EVEN WETEN IN EEN BERICHTJE HIER ONDER! 

Enjoy life! ❤ En een fijne lekkere lunch toegewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven