Gnocchi met tomaat en knoflook

– recept:

  • gnocchi’s uit het versvak van de supermarkt
  • 2 bakjes met cherry tomaatje of snoep tomaatjes
  • Een scheut olijfolie 
  • 2 tenen knoflook  
  • Lente ui
  • Een scheut witte wijn.
  • Oregano
  • Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Bereiding;

Halveer de tomaatjes en verwarm de olijfolie in een bakpan. Laat de tomaatjes op een laag vuur zacht worden. Snijd de knoflook

fijn of puree ze in een knijper en voeg toe. Als de tomaatjes bijna een saus is kunt u een scheut wijn en de oregano toevoegen. Laat het geheel even rusten op een laag vuur.

Kook de gnocchi’s in 2 a 3 minuten af in kokend water en giet ze af.

Voeg alles samen zodat de saus mooi in de gnocchi’s kan trekken 

Maak het bordje af met wat parmezaanse kaas en lente ui.

Volg ons ook op Instagram en bekijk de hele post van dit gerecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *